Arke rondreis Thailand

Lees hier verder over de rondreizen in Thailand ->

Arke rondreis Thailand

Arke rondreis Thailand, geniet van een mooie rondreis naar Thailand via Tui.

Arke rondreis ThailandArke rondreis Thailand kan je het hele jaar door voordelig online boeken. Arke heeft een aantal verschillende rondreizen die je kan maken. De rondreizen zijn allemaal groepsreizen die je samen met een groep van minimaal 15 deelnemers gaat maken. De reizen van Arke staan bekend dat er diverse onderdelen zijn inbegrepen. Buiten eten en drinken hoef je bijna niets meer te regelen. Je kan zo echt gaan genieten van je verblijf in Thailand. Verschillende data zijn met een gegarandeerd vertrek ondanks dat het een groepsreis is. Dit is een fijne garantie als je boekt bij Arke (Arke rondreis Thailand tip).

Arke rondreis Thailand:

Arke rondreis ThailandArke rondreis Thailand in vijftien dagen.
Een rondreis van vijftien dagen is natuurlijk prettig als je wat van het land wil zien. Arke heeft verschillende rondreizen van vijftien dagen. De rondreis begint vaak in Bangkok en samen met je reisleiding trek je langs diverse hoogtepunten in het noorden van Thailand (Arke rondreis Thailand tip). Aan het einde van je vakantie kan je gaan ontspannen in een luxe hotel aan het strand. Naast een groepsrondreis door het noorden kan je ook kiezen voor het gouden zuiden van Thailand. De volgende hoogtepunten kan je tijdens een rondreis allemaal ontdekken:

  • Arke rondreis ThailandHet paleis in Bangkok.
  • Wat Phra Keo tempel in Bangkok.
  • River Kwai
  • Gouden Driehoek
  • Chiang Mai
  • Khao Sok National Park
  • Koh Samui

Arke rondreis Thailand in tweeëntwintig dagen.
Als je nog meer van het land wil gaan zien, dan is een Arke groepsrondreis van 22-dagen een aanrader (Arke rondreis Thailand tip). Het is de meest complete rondreis om echt iets van het eiland te gaan zien. Je kan het land van de eeuwige glimlach nu in volle glorie ontdekken. Je verblijft eerst een aantal dagen in Bangkok een fascinerende stad met diverse bezienswaardigheden zoals de drijvende markt en tempels. Daarna ga je op reis door diverse natuurgebieden richting Chiang Mai. Onderweg maak je kennis met verschillende stammen (Arke rondreis Thailand tip). Nadat je het noorden helemaal ontdekt hebt reis je af richting het gouden zuiden. Je verblijft heerlijk in een luxe hotel in Koh Samui. Naast een strandvakantie ga je natuurlijk diverse bezienswaardigheden bekijken zoals de beroemde watervallen en de Big Boeddha.

Andere reisorganisatie voor een rondreis door Thailand:

Bekijk hier de rondreizen door Thailand en aanbiedingen >>

Arke rondreis Thailand, tip:

Wil je direct een rondreis door Thailand boeken via Arke dan kan je hierboven op het logo klikken van Arke. Heb je een vraag of een tip voor deze pagina dan kan je hieronder het formulier invullen.

Andere Arke (Tui) rondreizen?

Al eens gedacht om de sneeuw op te zoeken, iets heel anders dan Thailand (rondreis Lapland Arke)! Een mooie rondreis via Arke boeken naar bijvoorbeeld Lapland kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis naar Thailand of een ander prachtig land of gebied.

Een mooie rondreis maken via Arke dat is mogelijk door hierboven op het aanbod te klikken.

Arke rondreis Thailand
4.2 (84%) 5 votes

Price:
Category:     Product #:
Regular price: ,
(Sale ends !)      Available from:
Condition: Good ! Order now!

by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *